1403-03-25 06:27
500
0
90362
مدیرمسئول هفته‌نامه «گلستان‌مهر» مطرح کرد:

حکمرانی در نظام اسلامی با تابلوی «انتخاب اصلح»

مدیرمسئول هفته‌نامه «گلستان‌مهر» گفت: حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی دارای سه مولفه اصلی است، که روابط حکومت و مردم، روابط حکومت با عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و روابط اجزای حکومت در نظام اداری را شامل می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، دو هفته دیگر تا چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری فاصله داریم، تکاپوی انتخاباتی آغاز شده و هر یک از 6 نامزد قوه مجریه تلاش دارند با ارائه برنامه‌های‌شان خود را در معرض انتخاب ملت بزرگ ایران قرار دهند، آنچه در این میان مهم است ضرورت توجه به اخلاق انتخاباتی است که بارها مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفته است که «نامزدها انتخابات را صحنه‌ جنگ قدرت قرار ندهند، میدان انتخابات، میدان مسابقه‌ خدمت است. قرآن به ما دستور میدهد: فَاستَبِقُوا الخَیرٰت؛(۸) دنباله‌ کار نیک با هم مسابقه بدهید و پیش بروید؛ با این نگاه بایستی به انتخابات نگاه کنند. نفرت‌پراکنی و اتّهامات چنین و چنان [نباشد».

با توجه به اهمیت انتخابات و ضرورت مشارکت حداکثری مردم و در گام بعدی انتخاب رئیس‌جمهور اصلح، گفتگوی تفصیلی با علی منصوری مدیرمسئول هفته‌نامه گلستان‌مهر، رئیس اسبق خانه مطبوعات استان، معاون سیاسی اسبق فرماندار گرگان، رئیس شورای بسیج رسانه استان گلستان انجام دادیم که مشروح آن تقدیم مخاطبان این رسانه می‌شود.

«گلستان ما»: شاخصه‌های یک کارگزار اصلح از دیدگاه شما چیست؟

«منصوری‌رضی»: بهترین معیار اثبات شده برای حکمران مقتدر که بتواند انقلاب اسلامی را با مدیریت وهوشمندانه‌ای به پیش ببرد و روح حاکم بر دولت؛ با آرمان‌های امامین انقلاب مطابقت داشته باشد انتخاب، فرد صالحی مانند شهید رجایی و سیدالشهدای خدمت آیت‌الله رئیسی نیاز دارد.

در شرایط حساس منطقه و تاثیرگذاری جبهه مقاومت در معادلات سیاسی، نسیم روح‌نوازعدالت‌خواهی در نسل‌های جوان جوامع بشری با روحیه استکبارستیزی؛ نیازبه انتخاب فرد اصلحی برای تصدی ریاست جمهوری داریم تا ادامه‌دهنده راه شهدای خدمت، از جنس شهیدان رجایی و شهید جمهور آیت‌الله رئیسی باشد؛ تا برآیند آن تضمین و تثبیت‌کننده اقتدار و عزت ملی در معادلات سیاسی و اقتصادی و فرهنگی درعرصه داخلی و خارجی برای ایران اسلامی باشد.

انتخاب اصلح برای مدیریت کشور باید مبتیی بر تحقق اصول عزت حکمت و مصلحت باشد. دولت سیزدهم با تکیه بر اصول متقن قانون اساسی توانست عزت و اقتدار ملی را به منصه ظهور برساند.

انتخاب رئیس‌جمهور آینده باید به دور از هیجانات تبلیغاتی و یا گرایش‌های جناحی غیر کارآمدی حاصل شود. باید انتخاب مدیر توانمند اصلح با بهره‌گیری از سوابق کاری و منش اجتماعی و دین‌باوری او به اسلام را فارغ از هرگونه تعصب، به قضاوت وجدان نشست و با عزم راسخ فردی که دارای معیارهای انفلابی و شایسته این پست حساس و سرنوشت‌ساز است را انتخاب کرد.

شاخص‌های مثبت امید آفرینی در جامعه «شهید جمهور»

سلوک شهید رئیسی در دوران تصدی مسئولیت ریاست‌جمهوری ساده‌زیستی، مردمی بودن و ولایتمداری و متواضع بودن‌شان از شاخص‌های مثبت برای آرامش روانی و امید آفرینی در جامعه بود.

دولت سید الشهداء خدمت با تلاش و کوشش شبانه‌روزی برای خدمت‌رسانی به مردم؛ اثبات‌کننده فریاد رسای شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی بود که فرمودند: «ما شیفتگان خدمتیم، نه تشنگان قدرت».

زیباترین تابلوی مجسم، از خدمت صادقانه

و همچنین باید اذعان داشت که علت مانایی نام شهیدان رجایی و باهنر و شهدای خدمت در دولت سیزدهم به‌ علت رفتار و اعمال برخاسته از ایمان درونی و باور قلبی آنان به آرمان‌های انقلاب اسلامی و خدمت‌رسانی بدون سیاست‌زدگی غربی از مردم بود زیرا خود از طبقه پایین جامعه بودند و درد فقر و نداری را لمس کرده بودند، هرگز خود را ندیدند فقط خدا را دیدند، رضایت خدا را در رضایت خدمت خالصانه به مردم می‌دیدند. فریاد بلند خون شهید رجایی و شهید آیت ا… رئیسی زیباترین تابلوی مجسمی، از خدمت صادقانه را به نمایش گذاشت.

آنان توانستند به زندگی پرزرق و برق دنیوی پشت‌پا زده و همانند مردم زندگی بی‌تکلفی را داشته باشند. سبک زندگی آنان میزانی برای سنجش روسای جمهور بعدی خواهد بود.

پیرامون خصوصیات بارز یک رئیس جمهور مردمی باید گفت، آنچه در اذهان ملت بر جای مانده ساده‌زیستی آنان بدون ظاهر‌سازی پوپولیستی به معنای رایج آن یعنی استفاده ازمردم برای رسیدن برای اهداف سیاسی نبودند انسانی متعبد، ولایی و تابع محض ولی‌فقیه وآرمان‌گرا واقعی بودند.

«گلستان ما»: مهمترین خدمات و دستاوردهایی که دولت شهید رئیسی در گلستان انجام داده و مایه برکت و آبادانی و توسعه و پیشرفت شده است، بنظر شما چه بوده است؟

«منصوری‌رضی»: سیدالشهداء خدمت آیت ا… رئیسی منصب خادم الرضایی بودن را توانست در قول و فعل معنا کند، ارتباط عاطفی او با مردم از یک طرف و شناخت دقیق آواز ترفندهای دشمن توام با هوشمندی مدبرانه در برخورد با آنها توانست چهره‌ای از یک مدیر اجرائی تراز انقلاب اسلامی را به نمایش بگذارد.

او ویژه‌خواری را مضر در حکمرانی اسلامی دانسته و مبارزه با مفاسد اقتصادی را از اصول اولیه دولت خود می‌دانست وهرگز امتیازی را برای خود قائل نبود. 

باور داشته باشیم که اگر کارها رنگ خدایی داشته باشد و خالص برای خدا و خدمت به خلق باشد هر چه قدرهم اندک باشد در ذهن مردم ایران باقی خواهد ماند. شهید رئیسی به این سخن امام خمینی(ره) که فرمودند: «یک موی کوخ‌نشینان بر همه کاخ‌نشینان ترجیح دارد» را باور داشت ودر کمتر از سه ساله خدمت توانست بیش از ۶۰ بار سفر استانی داشته باشد و به تمام مناطق محروم سرزده و خدمات شایسته‌ای را ارائه نماید.

در استان گلستان؛ توجه به طبیعت‌گردی و گردشگری جزیره آشوراده و رونق دادن به واحدهای اقتصادی راکد و ورود آنها به چرخه تولید، تغییر چشمگیر صادرات، احیای خلیج گرگان و راه‌اندازی منطقه آزاد اینچه‌برون طرح آب‌رسانی کلاله طرح تکمیل سد نرماب به عنوان اولین سد با کاربری آب آشامیدنی گلستان، کسب رتبه سوم در حوزه اشتغال، ساخت ۲۵ خانه بهداشت، ایجاد اولین مرکز جراحی قلب و نیز اولین مرکز نازایی سطح ۲ در گرگان وگنبد، ساخت۲۲ هزار واحد مسکونی در بخش مسکن روستایی، ۲۰ هزار واحد مسکونی در بخش خودمالکی، بیش از هشت هزار واحد مسکونی در نهضت ملی مسکن در اراضی دولتی و ۶ هزار واحد مسکن در بافت فرسوده گلستان بخشی از خدمات دولت سیزدهم است.

توصیه‌های امام خمینی(ره) به فرزند بزرگوارشان، حاج احمدآقا که فرمودند: «اسلام ما اسلام محمدی است نه اسلام آمریکایی …. در نظام اسلامی نباید شرایطی برای مفسدان اقتصادی فراهم باشد که اندک خیالی به خود برای تعدی به حقوق مردم داشته باشند».

اخلاص، تقوا، صداقت، پرکاری و ساده زیستی، پیرو ولایت فقیه بودن از شاخص‌های بارزشهید رئیسی بود. 

امام خمینی(ره) در وصیت نامه سیاسی الهی خود تاکید دارند که مسئولان نظام از قشر پایین جامعه باشند تا مشکلات را درک کنند و این عبارت خیلی قابل فهم است.

اصولا کسانی که از قشر مرفه جامعه هستند کمتر درد نداشتن را درک می‌کنند.

 

شهید آیت‌ا… رئیسی خود را ملزم به رفع مشکلات مردم می‌دانست لذا دردوران ۳۳ ماهه دولتش نزدیک به ۶۰ سفر استانی برای حل مشکلات اساسی و زیربنایی استانها داشت و برکات زیادی هم برای مردم وهم در اجرای عدالت اجتماعی داشت. او ایمان به اینکه مستضعفان و مستمندان و زاغه‌نشینان ولی‌نعمتان ما هستند را با خدمت بی‌منت ارائه کرد.

«گلستان ما»: مردم در انتخاب رئیس‌جمهور اصلح به چه معیارهایی باید توجه کنند؟

«منصوری‌رضی»: امروز به برکت خون شهید سلیمانی وسیدالشهدای خدمت تفکر مدرنیسم وغربگرایی با اتخاذ گفتگوی تمدنها وسیاست برد برد با غرب وشرق؛ جای خود را به گفتمان حکمرانی اسلامی؛ حیات عزتمنداته مقاومت در برابر استکبار جهانی داده است.

امروز کشور به رئیس جمهوری نیاز دارد که از جنس مردم، برای مردم باشد تا با معیارهای انقلاب اسلامی بتواند در رسیدن انقلاب به قله عزت و اقتدار جهانی، زمینه ساز تمدن نوین اسلامی باشد.

ملاک دوم برای انتخاب فرد اصلح؛ باورمندی او به تاثیر بی‌بدیل حضور مردم در تمامی شئونات کشور است.

معیار سوم فردی باشد که توان مقابله با قلدران وظالمان مستکبررا داشته باشد و تقویت کننده روحیه مقاومت وعزت ملی در انسجام بخشی وافزایش تولید قدرت سیاسی باشد.

معیارچهارم؛ باور قلبی به ارزشهای الهی و آرمان‌های انقلاب و منظومه فکری امامین انقلاب اسلامی داشته و امانتداری راستگو برای مردم باشد.

توجه مقام معظم رهبری به اهمیت حضور پرشکوه مردم در انتخابات به سبب تاثیرات راهبردی این حضور در پیشبرندگی انقلاب اسلامی می‌فرمایند: بعد از این حادثهٔ تلخ، مردم جمع بشوند با آراء بالا مسئول بعدی را انتخاب بکنند، انعکاس این در دنیا انعکاس فوق‌العاده‌ای است؛ لذا این انتخابات بسیار مهم است.

این حماسهٔ انتخابات، مکمّل حماسهٔ بدرقهٔ شهیدان است؛ این کار مکمّل کاری است که قبلاً در بدرقهٔ شهیدان کردید. ملّت ایران برای اینکه بتواند در معادلات پیچیدهٔ بین‌المللی، منافع خودش را حفظ کند و عمق راهبردی خودش را تثبیت کند و ظرفیّت‌ها و استعدادهای طبیعی و انسانی خودش را به مرحلهٔ بُروز و ظهور برساند و کام مردم را شیرین کند و همچنین بتواند حفره‌ها و رخنه‌های اقتصادی و فرهنگی را پُر کند، احتیاج دارد به یک رئیس‌جمهور فعّال، پُرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب.

انتهای خبر

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.